---
Zoeken in Stadsdeel Zuid
Pad tot huidige pagina

Openingstijden De Mirandabad

15 september 2014

Zwemmen in het De Mirandabad kan in de diverse baden op verschillende tijden.

Openingstijden De Mirandabad

Onze buitenaccommodatie blijft tot en met zondag 21 september op beperkte dagen en tijden nog geopend! In het overzicht van deze openingsdagen en tijden (PDF, 26 kB)ziet u op welke dagen en tijden u hier nog terecht kunt.

Vervolgens kunnen onze banenzwemmers van maandag 22 tot en met vrijdag 26 september nog terecht in het diepe 50 meterbad tussen 7.00 en 11.00 uur.

In het reguliere openingstijdenoverzicht (PDF, 51 kB)vindt u de openingstijden van de binnenbaden vanaf maandag 18 augustus.

Let op, vanaf 1 mei 2014 heeft u een zwempas nodig om gebruik te kunnen maken van het De Mirandabad.

Vanaf 1 mei 2014 is het voor alle bezoekers van het De Mirandabad, die 14 jaar of ouder zijn, verplicht om een zwembadpas te gebruiken. Deze zwembadpas is vanaf 17 maart gratis te verkrijgen bij de kassa van het De Mirandabad. Voor het verkrijgen van de pas dient u zich eenmalig te legitimeren.

Door invoering van de pas kunnen wij de veiligheid van de bezoekers beter waarborgen. Bovendien wordt u sneller geholpen bij de kassa.

Het is mogelijk om een zwembadpas te laten maken zonder op dat moment te komen zwemmen. Dat is bijvoorbeeld handig als u een lange wachttijd op zomerse dagen, als het drukker is in het zwembad, wilt voorkomen. Op de kaart kunnen zowel eenmalige entrees als meerbadenkaarten en doelgroepbezoeken geplaatst worden.

Ook als u het bad maar eenmalig wilt bezoeken dient u over een zwembadpas te beschikken.

De pas is persoonsgebonden en daarom registreren wij uw naam en geboortedatum en maken wij van u een foto. Deze gegevens zijn niet zichtbaar op de pas. De geregistreerde gegevens worden uitsluitend voor de pas gebruikt.

De producten op de pas zijn persoonsgebonden.