---
Zoeken in Stadsdeel Zuid
Pad tot huidige pagina

Openingstijden De Mirandabad

15 september 2014

Op deze pagina - Openingstijden De Mirandabad


Zwemmen in het De Mirandabad kan in de diverse baden op verschillende tijden.

Openingstijden De Mirandabad

In het reguliere openingstijdenoverzicht (PDF, 50 kB) vindt u de openingstijden van de binnenbaden vanaf maandag 18 augustus (buiten de schoolvakanties om).

Tijdens de kerstvakantie van zaterdag 20 december 2014 tot en met zondag 4 januari 2015 gelden andere openingstijden voor het De Mirandabad. De zwemlessen gaan alleen op zaterdag 20 december 2014 nog door. Verder komen tijdens de kerstvakantie alle aquasporten en overige doelgroepactiviteiten te vervallen. De openingstijden van het De Mirandabad tijdens de kerstvakantie kunt u vinden in het overzicht Openingstijden Kerstvakantie De Mirandabad 2014 (PDF, 22 kB).

Let op, vanaf 1 mei 2014 heeft u een zwempas nodig om gebruik te kunnen maken van het De Mirandabad.

Vanaf 1 mei 2014 is het voor alle bezoekers van het De Mirandabad, die 14 jaar of ouder zijn, verplicht om een zwembadpas te gebruiken. Deze zwembadpas is vanaf 17 maart gratis te verkrijgen bij de kassa van het De Mirandabad. Voor het verkrijgen van de pas dient u zich eenmalig te legitimeren.

Door invoering van de pas kunnen wij de veiligheid van de bezoekers beter waarborgen. Bovendien wordt u sneller geholpen bij de kassa.

Het is mogelijk om een zwembadpas te laten maken zonder op dat moment te komen zwemmen. Dat is bijvoorbeeld handig als u een lange wachttijd op zomerse dagen, als het drukker is in het zwembad, wilt voorkomen. Op de kaart kunnen zowel eenmalige entrees als meerbadenkaarten en doelgroepbezoeken geplaatst worden.

Ook als u het bad maar eenmalig wilt bezoeken dient u over een zwembadpas te beschikken.

De pas is persoonsgebonden en daarom registreren wij uw naam en geboortedatum en maken wij van u een foto. Deze gegevens zijn niet zichtbaar op de pas. De geregistreerde gegevens worden uitsluitend voor de pas gebruikt.

De producten op de pas zijn persoonsgebonden.